Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Benelli Forums
AndrewMcElroy

Problem with MR1?

Recommended Posts

Hey guys,

 

I recently bought a MR1. Did a barrel break in on it, cleaned the entire firearm (barrel and field stripped), fired once, cleaned, fired once, cleaned, fired once, cleaned, and fired 5 times, cleaned (on the fire 5 and clean 8 cycles now). I put a New Nikon coyote special on it (3-9x40) and bore sighted it. I have a bench set up at 100 yards, I have tried to sight this rifle in 8 times now. It makes absolutely no group at all, I get 7" circles at 100 yards with a bench and lead sled. So i moved it to 50 yards and tried, still absolutely nothing. I read in an article that a guy who bought one's barrel was pitted after 67 shots ( http://www.predatormastersforums.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1774397).

I Took the scope off and use the standard sight, still no group, not even close. Any help would be appreciated.

 

Andrew

Share this post


Link to post
Share on other sites

What type of ammo are you using? If cheap crap get some good brass. Also try sighting it in at 25-50 yards with iron site's first and see where it hits. The site's are adjustable. Take it from there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...