Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jordan 270 Bestellen


Recommended Posts

Sinds begin 2018 brengt Joran nieuwe kleurstellingen uit van een aantal van hun klassiekers die zowel inspiratie putten uit originele Tinker Hatfield-ontwerpschetsen als iconische kleurenschema's van enkele van de meest populaire modellen van de architect. Deze specifieke Kopen Jordan 270 valt in beide kampen omdat het oude ontwerpschetsversieringen uitrust, evenals de colorway die is geleend van misschien wel Hatfield's grootste werk, de Air Max 1 in zijn originele University Red-kleurenschema. Dit specifieke aanbod helpt Beaverton's maandlange viering van alles wat Air Max is te benadrukken en dient als een perfect eerbetoon aan het verleden door middel van enkele van de ware fundamenten van de branche.

 

21jan086.jpgKaartcoördinaten die naar het internationale hoofdkantoor van Jordan 270 te Koop in Beaverton leiden, zijn aanwezig op de mediale middenvoet en andere fabrieksstijlen zijn op de laterale middenvoet / tong gestrooid. Beneden beneden zorgt een stevige Air Max 720-stijl dempingseenheid voor stijl, ondersteuning en een zacht gevoel in gelijke mate, terwijl een robuuste zilveren buitenzool de look afmaakt.

Vooruitstrevend denken in zijn ontwerp, de Jordan 270 Bestellen blijft afzien van de gebruikelijke esthetiek van hun vele iconen, voor een die wordt geïnformeerd door zowel ietwat futuristische constructies als de hedendaagse innovaties van Nike. De gepatenteerde 720 Air-eenheid omringt in wat een ruimte-achtig diepblauw is, geaccentueerd door spetters en overlappende steunkappen van helder paars, waardoor het thema nog veel hoger wordt. Het bovenwerk, in hun nylon ripstop, is duurzaam en past bij militaire kwesties, terwijl denotatieve opmerkingen, utilitaire hielriempjes en ingewikkelde oogbevestigingen intriges houden in wat een grotendeels paneelloze constructie is.

De Jordan 270 Schoenen heeft een gedurfde look, een die niet bang is om het ethos van het merk naar de toekomst te duwen, en nu is het verschenen in een nieuwe kleurencombinatie die elegant ivoor en gedurfde marineblauwe tinten combineert. Met een look die bijna New York Yankees-achtig is, zijn deze Proto Max 720s klaar om de stratosfeer in te schieten met hun bovenwerk van synthetisch ivoor met een verfijnde marineblauwe tong, keel en hiellip.

Verdere marineblauwe hits zijn verspreid over de overlappende riem die rond de hiel tot de middenvoet reikt, en kleine contrasterende tekstversieringen verschijnen ook op de laterale / mediale zijden van de lagere keel. Jordan 270 Heren/Dames Beneden zit een witte middenzool van schuim met een kille, lichtblauwe plastic hielclip boven een doorschijnende Air Max 720-stijl dempingseenheid met slechts een lichte ivoorkleurige tint. Een melkachtige buitenzool maakt de fusie van sport en streetstyle compleet.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...