Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wierd SBE jamming problem


Recommended Posts

I have a SBE that I have had for 3 years with no problems. Suddenly I have had multiple jams. I am shooting 3.5" federal heavy-weight shot with the new wads. Anyway, the spent shell ejects fine, but the new shell comes out of the magazine and does not go into the chamber. The bolts closes and when I try to manually pull the bolt back, it does not seem to go back far enough to allow the shell into the chamber. I have to spend several minutes turning the gun muzzle down, shaking the snot out of it, sliding a key into the groove on the bottom of the shell director (whatever it's called) and trying to push the shell back into the magazine, etc. It finally comes out but I hate having a $1200 single shot.

 

This happens when I'm unloading also. Sometimes they cycle just fine.

 

I will take it to a dealer, but this is a wierd deal and I was wondering if anybody had any suggestions.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...