Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Benelli Forums

Vangcomper

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Vangcomper

  • Rank
    Junior Member
  • Birthday 05/09/1985
  1. I put the trigger group in again, this time when the gun was completely disassembled with the bolt out. It STILL won't load shells from the tube! What would cause the gun to do this?
  2. Ok, well I managed to get the trigger group into my otherwise fully assembled Benelli M3. Now a new problem arises..... The shotgun doesn't seem to want to load shells now! I can cycle the action through either pump or bolt manipulation, but if I place any shells in the magazine tube, the cycling of the pump or bolt doesn't load any rounds from the magazine!!! On top of that, the only way rounds will load from the magazine is if I press the little silver lever with the red dot on it located on the side of the receiver. What is going on here?
  3. Well, after owning and having some fun with the benelli M3, I decided to get it sent off to someone who welds the shell lifter together so that it no longer pinches my finger/thumb (as it was doing annoyingly often). I disassembled the gun, poped out the trigger group, and sent it off. Now, for the life of me, I am unable to get the trigger group back in. I have tried pushing it in with the gun assembled, disassembled. It doesn't seem to want to go in easily. Is there something I am missing? Is there some trick to it? What's going on here?
×
×
  • Create New...