Jump to content

M2 20 gauge issues


LabChaser
 Share

Recommended Posts

Gun was purchased new in July. Other than a couple clicks due to cheap trap loads with a bulging crimp or me catching the bolt handle on the layout blind it has been trouble free. Has had around a case of light loads and two cases of heavy loads through it. Just a light coating of CLP when cleaning. Twice later in the season the gun ejected a shell but the bolt failed to move forward. This would happen often during unloading and would easily be fixed by pushing on the bolt. CS though it could be the bolt carrier latch (which is of course out of stock) so as of now all I have received is the roll pin. Anyone had similar issues that this was the fix? I ran into the same issue occasionally with my affinity 20. I also noticed during the last cleaning that the bolt is coming in contact with the back of the receiver and has actually gouged a couple spots out. I have an old SL80 123 that has never skipped a beat in the 18 years I've had it so this is a bit disappointing for my first new Benelli purchase.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...