Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Benelli Forums
KB Fab

Test

Recommended Posts

Forum is still being funny. Nothing shows up in the thread posting tools or attachments. Gonna try and do an IMG code pic.

 

526743_318277264918747_100002094271332_717573_690347022_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nice blade. What is it?

 

(Still no icons showing)

 

Zero Tolerance 0301. I think I'm gonna try and call Benelli and see if they can't hook me up with their web person. They need to fix this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The attachment function has never worked well, if at all, here.

Upload images to IMGUR.com or other hots and post the IMG code here.

 

Links.

Let's see.

 

Click Me

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I talked to Benelli early last week. I talked to a nice enough guy who seemed interested that I had taken the time to report what was going on. He took my name, email, and forum user name and was going to forward my info to the web folks.

 

I told him about all the problems that have come up recently with posting as well as the threads that disappear due to various things. He said they have just upgraded to the latest vBulletin software and it has a bunch more spam stuff that he said more than likely is causing the issues. I think that's probably accurate and there is no one in charge who really understands the new software. I used to run a welding forum and am pretty certain that it's just a matter of going in and tweaking the default settings but getting someone to do it seems iffy at best. Hopefully someone there will step up. I also told him that there are plenty of old timers here who would be interested in helping moderate the forum so, who knows what he'll do with that.

 

If you really want to get this BS worked out, I would suggest giving Benelli CS a call and doing exactly what I did. If enough of us do it then they may just fix it. I hope.

 

Benelli CS phone number =(301) 283- 6981 or (800) 264-4962

 

IMG_0909.jpg

Edited by KB Fab

Share this post


Link to post
Share on other sites

Editor icons are showing up now. You may need to refresh to see them.

 

You can add 2 URLs per post.

 

Attachments are working too.

[ATTACH=CONFIG]1514[/ATTACH]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...