Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Search the Community

Showing results for tags 'feed'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Discussion
    • Benelli
    • Waterfowling
    • Turkey Hunting
    • Big Game Hunting
    • Upland Game
    • Shotgun Sports
    • R1 Rifle

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Biography


Location


Interests


Occupation


loginname


displayname

Found 3 results

  1. Recently purchased a used 12 gauge nova from a pawn shop. Was cycling rounds through it after I brought it home and noticed the pump does not lock when the gun isn’t cocked. Might sound weird but if I pump it once the action stays in place like it’s supposed to. But if I fire it the pump wants slide back on it’s own. It’s annoying because I have to hold the slide up while chambering the first round otherwise the slide is too far down to insert the first shell into the tube. Any ideas on what it could be? Wondering if I should try to take it back?? Thanks for the input.
  2. I am having an issue with my Nova feeding the next round. When I have a round in the magazine and go to cycle that round into the chamber, the shell elevator does not go all the way down and blocks the round from sliding back onto the elevator so it can be cycled into the chamber. Sometimes I can work the elevator while pumping and sometimes while I do that the round falls out. What is weird, is it seems that when I dry fire the gun and try to cycle a round, everything seems to work fine. I have read a lot about the SuperNova having this issue and I have also read that this is a safety fea
  3. Ok, so I switched out my 24" factory barrel for an 18" factory benelli barrel. Ever since, it will not "auto" feed the next round. I have tried everything and it does this when shooting, or cycling by hand, which it used to feed with the old barrel by hand and with shooting. Is this barrel maybe causing my problem? Did I do something wrong when re-assembling? It seems to shoot fine, but just won't auto feed. If I press the silver/red button, it will feed the next, but then not the one after, unless I press the button again. I don't think I should be having to press that button every time
×
×
  • Create New...