Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Benelli Forums
Sign in to follow this  
StrangerDanger

Forum Issues

Recommended Posts

Anyone else having trouble displaying the forum on their mobile device? The forum no longer works on my eyephone5 or my eyepad4. The site redirects to a mobile display version and goes to a page that cannot be found.

 

This occurs in the Safari browser. I haven't tried to download another browser yet.

 

This is a recent change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow it does the same thing to me as well I have an ****** and iPad too. I have been going to the benelli website and then clicking on the" community" tab at the top of the page to go to the forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am .... if I go through the main site, etc it works ...... once. If I create a Bookmark it fails next time in trying to load and it loads the "tablet" version. Didn't know if it was a forum issue or related to the new ***** iOS update on my iPad. Either way it's a PIA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This happens to me too on my iPad which is still on 6.0 and my **** hd (android) using the chrome browser, so it's a forum issue not a localized iOS issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I went to the main Benelli website (in a mobile version) and clicked on the link at the bottom that says to go to the full website. It allowed me to go straight to the forum. This is on an ****** btw.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks like they changed it to recognize a mobile device. If you notice now, instead of any http://www.benelli.... it's now tablet.benelli... thenit goes to an error 404... I haven't tried it yet, but if you use a different browser instead of Safari for instance, you can switch the browser User Agent to act like a desk type browser...

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's broke... das it!

I just gave you a temp fix for now.

Other than that... "no my yob"... just trying to help.:cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites

See that little Triangle w/Excalamtion Point in the lower left corner of posts? Hit that and report the post. An admin will get it.

 

OR - GO HERE: http://www.benelliusa.com/forum/showgroups.php

 

 

Do we know who the sysadmins for the Forums are and how to let them know their latest update/patch is causing havoc with mobile devices?

Share this post


Link to post
Share on other sites
It's broke... das it!

I just gave you a temp fix for now.

Other than that... "no my yob"... just trying to help.:cool:

 

Wasn't suggesting you fix it .... hate having to use other browsers on my iPad, oh well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...